Locatie afhuren

Tijd voor een feestje? Het moderne en gezellig ingerichte restaurant Tap & Dine is uitermate geschikt om af te huren voor een personeelsfeest, teamuitje, vrijgezellenfeest of andere gelegenheid.
Onze ruimte biedt tot 120 zitplekken, voor grotere groepen is een staande setting mogelijk. Heeft u iets te vieren in een kleinere groep? Voor diners kunt u ook een deel van het restaurant reserveren.

Niet alleen kunt bij ons een bijzonder stijlvol ingerichte zaal huren in Amsterdam, we laten u ook graag kennismaken met onze compleet verzorgde diners en borrels. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Onze muziekinstallatie biedt u muziek en sfeer naar uw keuze. Daarnaast kunnen wij een live-DJ voor u verzorgen, mits u dit vooraf heeft aangegeven.

Wilt u ongestoord genieten op een unieke locatie? Dan kunt u op simpele wijze een vrijblijvende offerte aanvragen. U kunt in het reserveringssysteem aangeven waar uw voorkeuren naar uit gaan. Wij kijken direct of de datum van uw keuze nog vrij is.
Houd er rekening mee dat het aanvraagformulier niet de daadwerkelijke reservering betreft. Er wordt allereerst gekeken naar de mogelijkheden. U krijgt bericht terug van een medewerker, die ook een offerte zal verzorgen.
U kunt ook telefonisch contact opnemen via 020 792 00 74 of door te mailen naar reserveren@tapanddine.nl. We heten u van harte welkom op onze locatie.